Luchthavenvervoer

Of u nu arriveert of vertrekt, we bieden u 24 uur per dag, 7 dagen in de week luxe luchthaven vervoer aan.

VIP VERVOER SCHIPHOL

VIP Travel Services is gespecialiceerd in VIP vervoer en Zakelijk vervoer van en naar Schiphol Airport.

Directievervoer Amsterdam Schiphol Airport

Wanneer u op Schiphol arriveert staat uw chauffeur u al op te wachten met onze gratis "Meet & Greet" service. Dit houdt in dat uw chauffeur u bij de gate ophaalt met een naambordje en u helpt met het vervoeren van uw bagage.
Deze exclusieve service is beschikbaar op alle luchthavens in Nederland en Europa.
Wanneer u een reservering maakt kunt u kiezen voor een VIP parkeerplaats. Dit houdt in dat uw limousine dichtbij staat geparkeerd zodat u niet ver hoeft te lopen. De reguliere parkeergarage is ongeveer 10 minuten lopen.
 

VIP Vervoer Schiphol

VIP Travel Services is gespecialiseerd in het vervoeren van VIP gasten die aankomen met een privé vliegtuig. Onze chauffeur staat al klaar wanneer u bij het Jet Center arriveert en zorgt er voor dat u gelijk in de gereedstaande limousine kan plaatsnemen zodat u gelijk door kan naar uw bestemming.
Deze service is beschikbaar in Nederland en de rest van Europa.

Meet & Assist Schiphol Service

Bent u op zoek naar een speciaal en exclusief welkom? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze host zal u verwelkomen bij de deur van het vliegtuig of direct bij de gate van aankomst en begeleiden via de snelle de paspoort controle (indien van toepassing) naar de bagage hal en klaarstaande limousine. Deze service is ook beschikbaar voor vertrekkende vluchten waarbij je wordt opgevangen bij de vertrekhal en geholpen wordt met in chekken en vervolgens begeleid via de snelle doorgang langs alle controle posten naar de vlucht.
Deze service is al beschikbaar vanaf € 199,- excl. BTW.

 

Waarom wij? Door onze jaren lange ervaring garanderen we u de beste service. Ervaar nu zelf onze eerste klas limousine service!

Makkelijk Online Reserveren

Makkelijk Online Reserveren

Maak gebruik van onze veilige online reserveringsysteem voor al uw boekingen. We accepteren alle soorten credit cards, Paypal, Ideal betalingen en betalinen op rekening.
Professionele Chauffeurs

Professionele Chauffeurs

U wordt vervoerd door een nette en vriendelijke chauffeur in de meest luxe voertuigen die er zijn. Onze chauffeurs hebben de benodigde opleidingen gevolgd en hebben de CCV-D1 of CCV-D2 certificaat. 
Uw Reis

Uw Reis

Huur een luxe voertuig met professionele chauffeur. U kunt gebruik maken van de Mercedes E klasse, de S klasse of de V klasse minivan. Neem contact met ons op voor een prijsopgave voor een Maybach, Bentley of 
Rolls Royce.
We brengen u overal naar toe

Niet alleen naar bruiloften, feesten of recepties, we brengen u naar elke gewenste gelegenheid

logo-vip-travel-services.png

VIP Travel Services has become the
premier Dutch Limo Service by
providing their clients with
impeccable service, the best
selection of business limousines
and the most flexible rates in the industry.

 

Volg ons

Contact

Amsterdam, Nederland E info@viptravelservices.nlT Kantoor: +3120 225 99 89T Mobiel: +316 518 71 518
Image
Copyright © 2020 VIP Travel services

Design & Development By Websita

+316 518 71 518 Amsterdam