Chauffeursdiensten

Wordt rondgereden in een Maybach, Mercedes, BMW, Audi of Tesla. Voor elke gelegenheid een passende auto.

ZAKELIJKE LIMOUSINES AMSTERDAM

Als limousine bedrijf bieden we u de beste service met de meest ervaren chauffeurs.

Chauffeursdiensten Amsterdam

Het is eenvoudig om een auto met chauffeur te huren bij VIP Travel Services. We bieden chauffeursdiensten aan in Amsterdam maar ook in de rest van Nederland.
Een auto met chauffeur is ideaal als u tijdelijk niet over een eigen auto beschikt of zoekt naar geschikt directievervoer. VIP Travel Services biedt een goede, voordelige oplossing door in één van onze auto’s met directiechauffeur te reizen. Er zijn verschillende situatie’s waarin het ideaal is om een auto met privéchauffeur tot uw beschikking te hebben. 
Terwijl uw chauffeur u naar uw bestemming brengt kunt u onderweg verder gaan met het versturen van emails of u klaar maken voor een aankomende vergadering.

We beschikken over het meest luxe wagenpark, waaronder Mercedes E klasse, S klasse en V klasse voertuigen. Tevens beschikken we over minibussen voor maximaal 16 en 23 personen en voor de hele grote groepen hebben we Touring Cars beschikbaar voor maximaal 50 personen.
Wat ons ook uniek maakt zijn onze vaste lage tarieven ook als u in de file staat.
Boek nu eenvoudig via onze online reserveringssysteem en voor u het weet wordt u opgehaald met een Mercedes, BMW, Audi of Tesla. Neem contact met ons op voor een Maybach, Porsche, Bentey of Rolls Royce.

Laat VIP Travel Services uw chauffeursdienst zijn voor vandaag!

Waarom wij? Door onze jaren lange ervaring garanderen we u de beste service. Ervaar nu zelf onze eerste klas limousine service!

Makkelijk Online Reserveren

Makkelijk Online Reserveren

Maak gebruik van onze veilige online reserveringsysteem voor al uw boekingen. We accepteren alle soorten credit cards, Paypal, Ideal betalingen en betalinen op rekening.
Professionele Chauffeurs

Professionele Chauffeurs

U wordt vervoerd door een nette en vriendelijke chauffeur in de meest luxe voertuigen die er zijn. Onze chauffeurs hebben de benodigde opleidingen gevolgd en hebben de CCV-D1 of CCV-D2 certificaat. 
Uw Reis

Uw Reis

Huur een luxe voertuig met professionele chauffeur. U kunt gebruik maken van de Mercedes E klasse, de S klasse of de V klasse minivan. Neem contact met ons op voor een prijsopgave voor een Maybach, Bentley of 
Rolls Royce.
We brengen u overal naar toe

Niet alleen naar bruiloften, feesten of recepties, we brengen u naar elke gewenste gelegenheid

logo-vip-travel-services.png

VIP Travel Services has become the
premier Dutch Limo Service by
providing their clients with
impeccable service, the best
selection of business limousines
and the most flexible rates in the industry.

 

Volg ons

Contact

Amsterdam, Nederland E info@viptravelservices.nlT Kantoor: +3120 225 99 89T Mobiel: +316 518 71 518
Image
Copyright © 2020 VIP Travel services

Design & Development By Websita

+316 518 71 518 Amsterdam